Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با آغاز پلاسما درمانی در بیمارستان بانک ملی ایران، علاوه بر کمک به بهبودی بیماران بخش حاد تنفسی(کرونا)، برخی از بیماری هاى حاد خونى و بیماری هاى سیستم دستگاه عصبى و ایمنى نیز درمان پذیر خواهند بود.
‎به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران،امروز دستگاه مولتی پروتکل آفرزیس بیمارستان بانک با حضور حسینعلی سخندان مدیر امور بیمارستان و دانشکده پرستاری و تعدادی از پزشکان مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


‎پلاسمافرزیس، روشی است که در آن بخش مایع خون یا پلاسما از سلول‌های خونی جدا و معمولاً محلول دیگری مانند سالین یا آلبومین جایگزین پلاسما می‌شود.
‎در بدن بیمار، پلاسما حاوی آنتی‌بادی‌هایی است که به اعضاو ارگانهای داخلی حمله می‌کند و ‎پلاسمای جدا شده از بیماران بهبود یافته با دستگاه پلاسمافریز برای مصارف درمانی بعضی از بیماران از جمله کرونا استفاده می شود.
‎این فرآیند که به آن تعویض پلاسما هم می‌گویند، شبیه به دیالیز کلیه است و می تواند گامی جدی در بهبود و درمان بیماران دارای شرایط خاص باشد.
کاهش هزینه های تحمیلی به بیماران، الگو سازی طرح سلامت برای سایر بانک ها، اجرای طرح غربالگری و چکاپ کامل کلیه کارکنان بانک ملی ایران در سراسر کشور و ... از جمله مهمترین خدمات و اقدامات بیمارستان بانک ملی ایران با رویکرد افزایش رضایتمندی بیماران و بهبود کیفیت خدمات است. در همین راستا نیز طرح غربالگری قلب استان آذربایجان شرقی با حضور مدیر امور بیمارستان و دانشکده پرستاری و تیم پزشکی همراه در محل اداره امور شعب این استان اجرا شد.
سخندان ضمن تاکید بر اهمیت سلامت کارکنان گفت: فراهم کردن رفاه حال همکاران، تسهیل ارایه مشاوره های پزشکی، ایجاد درمانگاه های استانی به منظور جلوگیری از مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی و... از اولویت های بیمارستان و دانشکده پرستاری بانک بوده و حرکت در جهت ارتقای سلامت همکاران و خانواده آنها با برنامه ریزی های دقیق در حال پیگیری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بیمارستان بانک بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF